Pasaulinė lyderystės konferencija (lapkričio 14–15 d. Klaipėdoje, LCC tarptautiniame universitete; lapkričio 21–22 d. Vilnius, Teatro arena; lapkričio 28–29 d. Šiauliai, Ginkūnų dvaras)
 
 

PLAKATAS PDF

Jau 20 metų JAV ir 5-eri metai Lietuvoje vienas reikšmingiausių metų renginių DVD formatu vyksianti Pasaulinė lyderystės konferencija jus kviečia atvykti:

  • lapkričio 14 – 15 d. į Klaipėdą, LCC tarptautinį universitetą;
  • lapkričio 21 – 22 d. į Vilnių, Teatro areną;
  • lapkričio 28 – 29 d. į Šiaulius, Ginkūnų dvarą.

Pasaulinę lyderystės konferenciją 1992 m. pradėjo Willow Creek asociacija, kurios pagrindinis steigėjas yra Bilas Haibelsas, vadovaujantis vienai didžiausių JAV bažnyčių. Pirmoje konferencijoje susirinko daugiau nei 2,000 dalyvių: dvasininkų, bažnyčios tarnautojų, nevalstybinių organizacijų ir verslo įmonių vadovų, suvokiančių vadovavimo sudėtingumą ir norinčių kasmet tobulinti savo vadovavimo įgūdžius. Konferencijos populiarumas sparčiai pradėjo augti dėl iškirtinio požiūrio į vadovavimą, kuris apjungia tikėjimą, socialinę atsakomybę ir aukščiausio lygio vadovimo patirtį. Šiandien Pasaulinė lyderystės konferencija rengiama daugiau nei 400 pasaulio miestų ir daugiau nei 100 šalių. Prieš 13 metų konferencijai buvo pasitelkta palydovinė sistema bei DVD formatas, taip vienu metu konferencijoje gyvai gali dalyvauti šimtai tūkstančių žmonių (šiais metais numatomas dalyvių skaičius – 200 000).

Pasaulinė lyderystės konferencija – tai renginys, kuris Lietuvoje suburia dvasininkus, bažnyčios tarnautojus, visuomenininkus bei verslininkus. Konferencija pasitarnauja, kaip įrankis padedantis spręsti naujas šių dienų bažnyčios aktualijas, susijusias su sparčiai kintančia kultūra, dvasine apatija ir vadovo įtakos stoka. Jeigu išsikvėpėte ar rutina ir degantys "laužai" atima daug jėgų, tai konferencija yra būtent tai, kas padeda pažvelgti į savo tarnystę iš šalies, sustoti ir priimti svarbius sprendimus.
Štai keleto pranešėjų temos: Bilas Haibelsas (Bill Hybels) kalbės apie sukiausias vadovo pamokas - tai 35 metų ištikimo tarnavimo priekinėse linijose išmoktos pamokos. Džozefas Grenis (Joseph Grenny) kalbės apie svarbius pokalbius, kurių dažniausiai vengiame, nes bijome konflikto pasekmių. Tyrimais grįstos įžvalgos ir įrankiai padės jums nepraleisti progos konfliktus panaudoti augimui, o ne atsiskyrimui nuo tų, kurie jums yra svarbūs. Džonas Ortbergas (John Ortberg) pranešime "Didžiausia lyderio baimė" palies itin svarbią ištikimybės pašaukimui temą. Vienoje iš sesijų apie tikėjimo taikymą darbe ir visuomenėje pasisakys net trys pranešėjai: Ugandos valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkė Alena C. Kagina, verslininkas Donas Flou (Don Flow) ir dvasininkas Vilfredas De Chesusas (Wilfredo De Jesus). Jų pavyzdžiai giliai įkvėps ir suteiks naujų idėjų bažnyčių ar organizacijų nariams taikyti tikėjimą aplinkoje, į kurią Viešpats juos pašaukė. Plačiau apie visus pranešėjus skaitykite http://www.lyderiams.lt/pranesejai/

Ši konferencija skirta atgaivinti mus dvasiškai, mesti iššūkį neveiksmingiems būdams vadovauti, sužadinti norą daryti geriausia dėl mus pašaukusio Kristaus.

Kas jūsų laukia konferencijoje rasite šiame video reportaže:

 

Įspūdžius iš praėjusių konferencijų galite pasižiūrėti šiuose video reportažuose: http://www.lyderiams.lt/foto-ir-video/

Nevažiuokite vienas. Pakvieskite komandą su kuria galėsite ugdyti bažnyčią arba savo organizaciją. Grupėms skirta mažesnė kaina ir galimybė sėdėti prie vieno stalo.

Konferencijos mokestis (nuo 185 lt) padengia tik pačios konferencijos išlaidas, dalyvių medžiagą, penktadienio ir šeštadienio pietus bei kavos pertraukėles.

Plačiau apie konferenciją, programą ir registraciją rasite: www.lyderiams.lt  

Konferencijos organizatoriai:

 
 
   

jubiliejus2025.katalikai.lt

Kauno Šv. Juozapo (Vilijampolės) parapija 
atsinaujino

Senųjų Trakų vienuolynas 
atsinaujino

Užsienio lietuvių sielovada 
atsinaujino

kaunoarkikatedra.lt 
atsinaujino

sventumolink.lt

kaisiadoriuvyskupija.lt 
atsinaujino

PAVELDAS.katalikai.lt 
Lietuvos krikščioniškasis paveldas

MALDYNAS.katalikai.lt

jaunimodienos.lt 
PJD2023

Virtualus „LKB kronikos“ kelias

jonopauliausparapija.lt 
atsinaujino Kauno Šv. Jono Pauliaus II parapijos www

krekenavosbazilika.lt 
atsinaujino

tikejimasirsviesa.lt 
„Tikėjimo ir šviesos“ bendruomenė atnaujino www

žuvelė.lt 
Ruklos parapijos evangelizacinis projektas

teofilius.lt 
atsinaujino

kronikosfondas.lt 
atsinaujino

sinodas.katalikai.lt 
Sinodinis kelias Lietuvoje

Šv. Juozapo metai

misijos.katalikai.lt

vievioparapija.lt

www.teofiliauskelias.lt

trakubazilika.lt 
atsinaujino

ausrosvartai.lt 
atsinaujino

www.kelione.org 
Ekumeninė sielovados bendruomenė „Kelionė“

Lietuvos Caritas 
atsinaujino

Kauno arkivyskupijos Caritas 
atsinaujino

bernardinai.lt 
atsinaujino

vilniauskalvarijos.lt 
atsinaujino

elektrenuparapija.lt 
atsinaujino

LK.katalikai.lt 
papildyta

KATEKIZMAS.LT 
atnaujinta ir papildyta

krikscioniskifilmai.lt

Bažnytinio paveldo muziejus Vilniuje 
atsinaujino

kapucinai.net 
atsinaujino

Paminklai negimusiems kūdikiams

katalikuleidiniai.lt 
atsinaujino

Palaimintojo Jurgio Matulaičio draugija

 
     
© 1998-2002, 2003-2005, 2006-2020 Katalikų interneto tarnyba, info@kit.lt